1982 Syöpäsairaiden lasten ja nuorten vanhempainkerho Eppulit perustetaan

Posted on

Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen alaisuudessa toimiva virallinen potilaskerho Ep-pulit tarjoaa tukea ja toimintaa syöpälasten perheille. Eppulit toimii Vaasan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien alueella eli käytännössä koko vanhan Vaasan läänin alueella. Alueella sairastuu vuosittain noin 15 uutta lasta syöpään.
Eppulit-kerho perustettiin syöpään sairastuneiden lasten vanhempien toimesta vuonna 1982. Se on toiminut tauotta jo yli 30 vuoden ajan.
Eppulit-kerho toimii täysin lahjoitus- ja apurahavaroin. Toimintaa järjestää kerho-toimikunta, johon kuuluu tällä hetkellä seitsemän syöpälapsen vanhempaa ja Poh-janmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Markku Suoranta. Aina on tilaa myös uusille aktiivisille toimijoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *